Menu

Szybki Kontakt

Auto11.pl ul. Długa 23d
72-006 Szczecin - Mierzyn
tel. kom. 530 198 682
tel. stac. 91 431 83 77
tel.kom.  668 746 798
email: poczta@auto11.pl

Wysyłka

Za pobraniem (płatność przy odbiorze):

Paczka do 3 kg - 23 zł
Paczka 3 - 10  kg  - 26 zł
Paczka 10 - 30  kg  - 34 zł
Paczka 30- 50  kg  - 59 zł
Powyżej 50 kg  - 1.25 zł/kg

Wpłata na konto:

Paczka do 3 kg - 19 zł
Paczka 3 - 10  kg  - 23 zł
Paczka 10 - 30  kg  - 29 zł
Paczka 30- 50  kg  - 49 zł
Powyżej 50 kg  - 1.00 zł/kg

Protokół zwrotu towaru

Podstawą do zwrotu towaru jest wypełnienie i odesłanie na adres firmy Auto11 Protokołu zwrotu towaru lub reklamacji towaru lub usługi.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Auto11.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@auto11.pl bądź telefonicznie pod numerem 530 198 682.

Części Giżycko - części samochodowei Olsztyn - auto szrot Giżycko

Auto11.pl w Giżycku oferuje do sprzedaży używane części samochodowe nowe i używane w przystępnych cenach. Gwarantujemy fachowe doradztwo przy zakupie części samochodowych  i pomoc doświadczonych mechaników oraz szybką i profesjonalną obsługę. Nasza oferta skierowana jest dla tych klientów, którzy cenią swój czas i pieniądze.

Mamy w ofercie części samochodowe nowe i części używane do takich marek jak Audi, Skoda i Seat. Wykonujemy też naprawy takich marek jak BMW CITROEN FORD FIAT MERCEDES OPEL PEUGEOT SEAT SKODA VOLKSWAGEN SUZUKI TOYOTA NISSAN HONDA MITSUBISHI i inne . Oferujemy Państwu oryginalne części zamienne oraz ich zamienniki do samochodów osobowych renomowanych producentów z całego świata. Nasza oferta jest atrakcyjna cenowo. W naszym szrocie w Giżycku znajdą Państwo szeroką ofertę części używanych do BMW CITROEN FORD FIAT MERCEDES OPEL PEUGEOT SEAT SKODA VOLKSWAGEN SUZUKI TOYOTA NISSAN HONDA MITSUBISHI i części używane do innych marek samochodów.

Nasza oferta Auto części Giżycko. obejmuje sprzedaż części samochodowych w Giżycku nowych i używanych do wszystkich marek samochodów, Auto11.pl stara się szybko i profesjonalnie podchodzić do każdego klienta, ponieważ wiemy jak ważny jest dla Państwa czas. Posiadamy produkty najwyższej jakości. Wszystkie oferowane przez nas części samochodowe mazury do BMW CITROEN FORD FIAT MERCEDES OPEL PEUGEOT SEAT SKODA VOLKSWAGEN SUZUKI TOYOTA NISSAN HONDA MITSUBISHI i inne posiadają gwarancję.

Ważna informacja

Części samochodowe używane sprzedawane u nas, pochodzą z rozbiórek samochodów wykonywanych w specjalistycznych firmach z którymi współpracujemy, z wyłączeniem części wymienionych w rozporządzeniu Ministra Infrastruktury z dnia 28 września 2005 r. w sprawie wykazu przedmiotów wyposażenia i części wymontowanych z pojazdów, których ponowne użycie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego lub negatywnie wpływa na środowisko (Dz. U. Nr 201, poz. 1666).

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Oprogramowanie Click Shop zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów: informacje na temat sesji, ostatnio oglądane produkty, oddanie głosu w ankiecie.

{nocache:e7dffae8585b988f40be11469650d57c#0}
Click Shop | Hosting home.pl